Aveti un proiect in plan? Noi va putem ajuta!

Bine ati venit!

In primul rand, dati-ne voie sa va uram “Bun venit!” pe site-ul nostru. Luna lui septembrie anul 2014 inseamna pentru noi lansarea in domeniul online a serviciilor, respectiv a produselor ce le oferim clientilor nostri si trebuie sa recunoastem ca asteptam cu nerabdare sa va cunoastem si pe dumneavoastra, sa batem palma pentru lucrari de succes executate ca la carte, la preturi exceptionale – fara concurenta chiar.

Oferim servicii de montaj Pardoseli elicopterizate cu cuart, Pardoseli industriale elicopterizate, Beton elicopterizat cu cuart, platforme exterioare din beton elicopterizat, Rampe antiderapante, Trotuare din beton,  la preturi exceptionale si o calitate superioara.

Noi suntem echipa ce sta in spatele numelui de S.C. IMPV DESIGN CONSTRUCTII S.R.L. – o firma tanara, formata din oameni calificati si cu experienta vasta in domeniul in care activeaza, pregatiti in orice moment sa va ofere servicii de calitate, informatii complete si sfaturi utile pentru a lua cele mai bune decizii cand vine vorba despre pardoseli, trotuare din beton, rampe antiderapante si intretinerea acestora.

Executam oriunde in Romania, Rampe Antiderapante, Trotuare din beton elicopterizat, Pardoseli elicopterizate cu cuart, Pardoseli si platforme exterioare din beton elicopterizat la perie, Parcari betonate si elicopterizate in toate judetele tarii.

De ce sa colaboram?

Si raspundem mereu cu acelasi profesionalism oricarei provocari, oferind suport imaginatiei celor ce doresc sa isi decoreze in mod placut si util terasele, spatiile din jurul locuintei sau birourilor, curti interioare, alei, parcuri, strazi pietonale.

Dispunem de materiale de la producatori de gama si scule profesionale necesare realizarii acestor tipuri de lucrari prezente in gama noastra.

Ne mobilizam complet si depunem tot efortul fizic, psihic si moral astfel incat lucrarile noastre sa fie finalizate intr-un timp scurt.

Nu facem promisiuni in zadar, nu abandonam clientela, raspundem solicitarilor dumneavoastra cu cel mai mare drag.

Ambitia! Datorita acesteia, putem sa multumim chiar si cei mai pretentiosi clienti cand vine vorba despre a face un lucru ca la carte!

Echipa formata din oameni calificati, experimentati, ce invata in fiecare zi cate ceva din propria experienta devenind tot mai buni pe zi ce trece!

Si know-how necesar pentru exploatarea la maxim a capacitatilor tehnice ale echipei noastre.

0
ANI VECHIME
0
PROIECTE FINALIZATE
0
CLIENTI MULTUMITI
0
CAFELE SAVURATE

Rasfoiti galeria de imagini

Va prezentam mai jos o selectie de imagini din portofoliul firmei noastre cu lucrari executate in diferite zone ale tarii, cu diferite grade de dificultate, insa rezultatul final este mereu peste asteptarile clientilor nostri.