Buna ziua, va spune echipa Impv Design Constructii! Suntem la jumatatea lui aprilie in plina criza covid-19. Cu toate acestea inca mai avem investitori curajosi care isi continua proiectele. Unul dintre ei se numeste Electra Iasi – fabrica de baterii. Avem onoarea si placerea sa punem si noi umarul cu pardoseala elicopterizata la acest proiect frumos. In poze puteti observa si noua achizitie din cadrul firmei, un Laser Screed ce ne ajuta sa ducem la bun sfarsit lucrarile intr-un timp relativ mai scurt.

Oferim servicii de montaj Pardoseli elicopterizate cu cuart, Pardoseli industriale elicopterizate, Beton elicopterizat cu cuart, platforme exterioare din beton elicopterizat, Rampe antiderapante, Trotuare din beton la preturi exceptionale si o calitate superioara.

Cateva din lucrarile noastre poti fi vazute in pagina PORTOFOLIU.

Noi suntem echipa ce sta in spatele numelui de S.C. Impv Design Constructii S.R.L. – o firma tanara, formata din oameni calificati si cu experienta vasta in domeniul in care activeaza, pregatiti in orice moment sa va ofere servicii de calitate, informatii complete si sfaturi utile pentru a lua cele mai bune decizii cand vine vorba despre pardoseli, trotuare din beton, rampe antiderapante.

Executam montaj oriunde in Romania, Rampe Antiderapante, Trotuare din beton elicopterizat, Pardoseli elicopterizate cu cuart, Pardoseli si platforme exterioare din beton elicopterizat la perie, Parcari betonate si elicopterizate in toate judetele tarii.

Daca aveti intrebari la care nu ati gasit raspunsul pe site, ori doriti cotatii de pret pentru anumite lucrari ce le aveti in plan, avem rugamintea sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin formularul de contact pus la dispozitie in pagina Contact.