Jumatatea lui Septembrie 2016 deja si vremea buna de afara nu face altceva decat sa ne ajute extrem de mult in lucrarile ce le avem de executat. Din pacate, timpul nostru este destul de limitat din cauza solicitarilor si a lucrarilor ce trebuie sa le executam si din acest motiv reusim sa postam pe website destul de rar. Dar cu siguranta acest lucru nu poate fi o piedica in a lega o colaborare cu noi, nu? Mai ales ca avem pregatite in aceasta toamna, preturi foarte speciale pentru oameni speciali. Nu trebuie decat sa ne contactati, prin e-mail sau telefonic si promitem sa raspundem prompt solicitarilor dumneavoastra.

Noi suntem IMPV Romania, mai exact S.C. IMPV DESIGN CONSTRUCTII S.R.L. si oferim seriozitate maxima, rapiditate in executie si servicii profesionale printre care amintim:

Pardoseli elicopterizate cu cuart

Pardoseli industriale – Pardoseli epoxidice

Pardoseli din beton si platforme exterioare

Trotuare din beton

Rampe antiderapante

Intretinere si buna functionare

De asemenea, in cele ce urmeaza va prezentam cateva imagini cu ultimele proiecte executate cu succes: In Cluj-Napoca am realizat o platforma exterioara de 3500 m si una de 350 m, tot in Cluj am construit si pardoseala din beton elicopterizat pentru o hala de 2000 m, in Bucuresti am realizat pardoseala elicopterizata cu cuart pentru o hala de 1200 m, una de 1000 m si una de 900 m, la Gura Humorului a fost lucrare ce s-a intins pe 1300 m, la Focsani ne-am prezentat cu intreaga echipa sa realizam o platforma din beton elicopterizat si periat pe 1000 m2, iar la Brasov lucrarea unei pardoseli elicopterizate cu cuart s-a intins pe 1700 m.

Pentru mai multe detalii si informatii, va stam la dispozitie in orice moment. Nu ezitati sa ne contactati fie prin e-mail, fie prin telefon.
Va dorim o zi excelenta si o saptamana reusita.

  • IMPV - Pardoseli Elicopterizate - Rampe Antiderapante - Trotuare din beton - 40
  • IMPV - Pardoseli Elicopterizate - Rampe Antiderapante - Trotuare din beton - 10
  • IMPV - Pardoseli Elicopterizate - Rampe Antiderapante - Trotuare din beton - 9
  • IMPV - Pardoseli Elicopterizate - Rampe Antiderapante - Trotuare din beton - 8
  • IMPV - Pardoseli Elicopterizate - Rampe Antiderapante - Trotuare din beton - 5