Buna ziua din nou, va spune echipa ImPv.ro – asta dupa o mica perioada in care nu am mai apucat sa scriem pe blog, deoarece timpul s-a scurs atat de repede incat abia acum ne-am dat seama ca nu am mai postat din noiembrie nici o stire pe site; asta nu inseamna ca nu ne desfasuram activitatea in continuare ci din contra, suntem activi, prezenti la orice solicitare, raspundem cu drag oricarui mail sa telefon venit din partea dumneavoastra, oricarei provocari si in continuare oferim servicii de calitate cand vine vorba despre: Pardoseli elicopterizate cu cuart, Pardoseli si platforme exterioare din beton elicopterizat la perie, Rampe antiderapante, Trotuare din beton elicopterizat cu sau fara cuart (quartz), Montaj pavele si borduri si nu in ultimul rand, intretinerea si reabilitarea celor prezentate anterior.

Si iata ca am inceput anul 2015 in forta. Usor usor, trece iarna si incepem un nou sezon. Inca mai asteptam sa vina caldura, dar pentru inceput pe timp ne iarna ne “laudam” cu o lucrare mica de turnare beton elicopterizat pe o suprafata de 1000 m2 la interior care am executat-o in Ungaria pentru firma SC. VOLANPACK Zrt. Toate bune si frumoase, oameni amabili, firma serioasa fapt pentru care lucrarea a decurs in parametrii normali fara nici un fel de probleme. Ne bucuram ca am incheiat lucrarea cu bine din toate punctele de vedere, inclusiv calitativ la cel mai inalt nivel. Despre lucrare va pot spune ca a fost o turnare din beton elicopterizat cu quartz gri si sigilat la urma prin procesul de lacuire.

Ce rol are acest lac? (In cazul in care nu stiati, lasati-ma sa va informez pe scurt)
In primu rand toate materialele noastre sunt de la Sika, de accea si lacul folosit este Sika Proseal. Lacul care se da la finalul pardoselii are rost de sigilare, durificare suplimentara a betonului, antipraf si binenteles ca nu in ultimul rand, reuseste sa ofere un aspect vizual excelent. Tocmai din aceasta cauza, noi va recomandam ca orice pardoseala elicopterizata sa o si lacuiti pentru a va bucura vreme indelungata de aspectul ei.

Acestea fiind spuse, va multumim pentru atentia acordata, pentru timpul petrecut pe site-ul nostru si va asteptam cu pareri. In cazul in care doriti sa incepem o colaborare, nu ezitati sa ne contactati folosind datele prezente in pagina de Contact www.Impv.ro