Fiind primul articol pe blog, dorim sa va uram in primul rand Bun Venit! si nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari sau daca pur si simplu doriti sa ne lasati un feedback, un mesaj, o opinie – apreciem si conteaza foarte mult pentru firma noastra orice sugestie venita din partea dumneavoastra.

www.IMPV.ro este website-ul companiei S.C. IMPV DESIGN CONSTRUCTII S.R.L., companie in plina dezvoltare, formata din oameni profesionisti si tineri cu experienta vasta in domeniu pentru care excelenta si calitatea lucrarilor executate sunt mai presus de orice iar acest lucru ne ajuta foarte mult cand vine vorba de a multumi pe deplin si cei mai pretentiosi clienti, si de a raspunde pozitiv noilor provocari primite din partea clientilor.

Obiectul de activitate al firmei noastre il reprezinta toate tipurile de pardoseli de beton:
Pardoseli industriale elicopterizate (superfinisate) – cu sau fara cuart colorat (rezistente la uzura);
Pardoseli epoxidice;
Pardoseli speciale;
Pardoseli si platforme exterioare din beton elicopterizat la perie;
Trotuare din beton;
Rampe antiderapante;
Montaj pavele si borduri
si nu in ultimul rand, oferim si servicii de intretinere si reparare a celor enumerate mai sus. Folosim materiale de la producatori cu prestigiu in domeniu si utilaje de ultima generatie in materie de pardoseli elicopterizate.

Oferim serviciile respective pe intreg teritoriul Romaniei! Avem punct de lucru in capitala Bucuresti unde il puteti contacta pe Marian, telefon: +4 0749.635.678 sau pe adresa de e-mail marianbumbu@gmail.com sau e-mail office@impv.ro !
Echipa noastra va sta la dispozitie in orice moment, suntem pregatiti sa preluam comenzi si sa demonstram prin fapte ca alegand sa colaborati cu noi, dumneavoastra ati facut cea mai buna alegere.

O zi frumoasa va dorim,
cu stima, echipa www.Impv.ro