Buna ziua, va spune echipa ImPv.ro
Iata-ne ajunsi in prima parte a lunii noiembrie din anul 2014 si se pare ca vremea buna tinde sa-si faca prezenta in fiecare zi, incalzind astfel atmosfera incarcata de pe teritoriul Romaniei deoarece dupa cum bine stiti, suntem in perioada alegerilor prezidentiale si se face mare tam-tam. Dar sa lasam deoparte politica deoarece avem parte de ea cat se poate de mult la televizor, nu?

Motivul pentru care am facut acest articol este scopul de a ne prezenta una din ultimele lucrari recent finalizate in saptamana ce tocmai a trecut. Beneficiarul a fost firma SC SELECT VENDING SYSTEMS SRL din Bucuresti pentru care am executat o suprafata din beton elicopterizat cu quartz si lacuita cu o substanta speciala cu rol de sigilare. Daca si dumneavoastra doriti o astfel de lucrare, daca aveti nevoie de o oferta concreta, nu ezitati sa ne contactati.

Cand am dat drumul la acest site in care ne prezentam pe larg serviciile oferite, am optat si pentru optiunea de a avea un blog unde sa postam noutati si diverse lucrari pe care echipa noastra le duce la bun sfarsit. Dupa cum ziceam, pentru ca vremea inca este si de partea noastra, nu ezitam sa preluam comenzi in momentul de fata pentru executarea de pardoseli elicopterizate cu cuart, pardoseli industriale elicopterizate, suprafete din beton elicopterizat, rampe antiderapante, platforme exterioare elicopterizate, trotuare din beton, pavele si borduri si intretinerea celor recent mentionate.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa va uram o zi frumoasa in continuare, o saptamana profitabila si va mai asteptam pe la noi.
Cu stima,
echipa www.IMPV.ro